Retriitit

Paastoretriitti 26.8.-1.9.2024

Tule kokemaan mahtava viiden tähden paastokokemus Pyynikin upeissa maisemissa Hotelli Rosendahlissa huippuammattilaisten johdolla. Sinut luotsaa paaston läpi Hanna Voutilainen, Funktionaalisen lääketieteeseen erikoistunut laillistettu ravitsemusterapeutti ja liikuntapuolesta vastaa pitkän linjan liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilainen Pilates- ja hengitysohjaaja Noora Kulmala. 

Miksi paastoaisin?

Mehupaastolla solusi saavat parasta mahdollista ravintoa helposti imeytyvässä muodossa. Paaston hyvät vaikutukset voi huomata ihon ja silmien kirkastumisena, parmpana jaksamisena ja turvotuksen vähenemisenä sekä iloisempana mielenä. Paasto toimii usein hyvänä kimmokkeena siirryttäessä terveellisempiin elämäntapoihin. Paastolla on monenlaisia terveyshyötyjä:
* Aineenvaihdunnan parantaminen: Säännöllinen paasto voi parantaa insuliiniherkkyyttä ja verensoekrin hallintaa, mikä voi auttaa ehkäisemään tyypin 2 diabetesta ja muita metabolisia sairauksia.
* Sydämen terveys: Paastolla on osoitettu olevan positiivinen vaikutus sydämen terveyteen, se alentaa verenpainetta, kolesterolia ja tulehdusmerkkiaineita.
* Solujen uusiutuminen ja autofagia: Paasto voi aktivoida solujen uudistumista ja autofagia-prosessia, joka auttaa poistamaan vanhoja ja vaurioituneita soluja kehosta, mikä voi auttaa hidastamaan ikääntymistä ja vähentämään tulehdusta.
* Aivojen terveys: Paastolla on havaittu olevan positiivinen vaikutus aivojen terveyteen, kuten parantamalla kognitiivista toimintaa ja vähentämällä riskiä sairastua neurodegeneratiivisille sairauksille, kuten Alzheimerin tautiin.
* Painonhallinta: Paasto voi auttaa painonhallinnassa, koska se voi vähentää päivittäistä kalorimäärää, mikä johtaa painonpudotukseen. Lisäksi paasto voi edistää kehon rasvanpolttoa myös jatkossa eli pelkästään paaston aikana.Huomaathan että paasto ei sovi kaikille. Jos olet alipainoinen, olet raskaana tai imetät tai sinulla on ykköstyypin diabetes, maksan- tai munuaisten vajaatoiminta tai sinulla on käytössä paljon erilaisia lääkkeitä, niin paastomme ei sovi sinulle. 


Tule mukaan tekemään paasto turvallisesti ammattilaisten kanssa. Varmistamme, että vaikka kaloreiden saanti on tarvetta alempana, solusi saavat kuitenkin kaikki tarvitsemansa vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet ja tämä takaa sinulle kevyen, hyvän ja energisen olon. Hintaan kuuluu majoitus, kaikki mehut, päivittäinen liikuntaohjelma + ohjausta kuntosalilla, uintia järvessä ja uima-altaassa ja päivittäinen saunan käyttö. Tarkempi päiväaikataulu julkaistaan myöhemmin.

Early Bird -hinta paastolle on yhteensä alkaen 997 e (majoittuminen 2 hengen huoneessa) kun ilmoittaudut ennen 31.5.2024 sen jälkeen hinta kohoaa 1197 e. Ilmoittautumisen yhteydessä peritään 400 e varausmaksua, joka palautetaan kokonaisuudessaan jos ilmoittautuminen perutaan ennen 15.6.2024, sen jälkeen perutuista ilmoittautumista varausmaksua ei valitettavasti voida enää palauttaa. Hotellin majoituslasku maksetaan suoraan hotelli Rosendahliin retriitin alkaessa (alk 390 e / 2hh, hinta 1 hh on 660 e ) ja loppulasku 207 e maksetaan 12.8.2024 eli 2 viikkoa ennen retriitin alkua.

Hakemus retriitille   https://forms.gle/es217MEAhznAdtSF7  (jos linkki ei toimi kopio se ja liitä tyhjälle sivulle).

Kysy lisää noora.kulmala@bynooras.fi tai soita 040-7366 079Create your website for free!