Liike on lääke

 Palveluni 

Alla näet palveluvalikoimani tällä hetkellä. Yrityksille pystyn räätälöimään ohjelman täysin toivomusten mukaan, aina hyvinvointiluennoista liikuntaan ja erilaisiin hengitysharjoituksiin. 


Ecstatic Breathwork -illat

Ecstatic breathworkissä hengitetään voimakkaasti ja rytmisesti sisään ja ulos, maagisen musiikin soidessa taustalla, välillä pidättäen hengitystä. Syklejä toistetaan ja rentotumisen tila syvenee sykli sykliltä. Hengitys tuntuu virtauksena, pistelynä ja muina jännittävinä tuntemuksina kehossa, koska hapen ja hiilidioksidin tasapainoa järkytetään. Tämä johtaa syvään rentouteen, vaihteleviin tajunnantiloihin, euforisiin tunteisiin ja laajentuneeseen tietoisuuteen. Menetelmää käytetään usein henkisessä paranemisessa ja henkilökohtaisessa kasvussa. Myös fyysiset hyödyt ovat kiistattomat. Hengitystyöskentely parantaa mm immuniteettia, lisää kehon valko- ja punasolutuotantoa ja parantaa hiilidioksidin sietokykyä. Myös mielen selkeytyminen on noussut tutkimuksissa voimakkaasti esiin.

Liity sähköpostilistalleni niin saat tiedon seuraavista Ecstatic Breathwork-illoista! 


 ❈ Työhyvinvointipalvelut

Työhyvinvointiin vaikuttaa moni asia. Onneksi on olemassa useita alueita, mihin voimme itse vaikuttaa ja millä voimme parantaa työkykyä ja työkykyisenä pysymistä. 

Yksi tärkeä on mieli ja mielen harjoittaminen. Me ei usein ajatella, että mieltäkin olisi hyvä treenata, ihan niin kuin lihaksia, mutta näin on! Aivoja ja mieltä pystyy treenaamaan palvelemaan meitä paremmin ja edistämään sitä mihin halutaan olla menossa, käyttämään mielen voimaa ja valjastamaan se paremmin omaan käyttöön.

Toinen meihin voimakkaasti vaikuttava asia, johon voimme valtavasti itse vaikuttaa, on hengitys. Hengityksen harjoittaminen ja hengityselimistön treenaaminen on avainasemassa oman hyvinvoinnin kannalta. Tutkimusten mukaan voimakkaasti elinikään vaikuttava tekijä on keuhkojen koko, mutta hengitystä, siis keuhkoja treenatessa pystymme ylläpitämään suurempaa kapasiteettia ja siis pidentämään mahdollisesti elinikäämme! Toki se suuri positiivinen asia mikä vaikuttaa arkipäivän tasolla voimakkaammin on se energisyys ja hyvä olo minkä voimme tuntea kun hengitämme oikein. Hengitys toimii avaimena myös omaan hermostoon ja itseasiassa hengityksen vaikutus ylettyy jopa hormonitoimintaan asti! Oletko ajatellut, että voisit vaikuttaa omaan hormonitoimintaasi? Niinpä! 

Luennolla saat loistavia ja tärkeitä vinkkejä siihen, miten ottaa nämä asiat haltuun ja miten niitä voi itse harjoittaa. Kaikki on hyvin yksinkertaista, eikä vie kauaa aikaa! Uskomatonta, mutta totta! Tulen mielelläni kertomaan lisää.

Jätä yhteydenottopyyntö yhteystietolomakkeen kautta!


Pilates

Olen kuntouttanut selkäni ja itseni pilateksella olotilasta, joka oli aika toivottoman oloinen. Pilates -harjoittelun ansiosta pystyn nyt kuitenkin toimimaan täysin normaalisti ja kivuttomasti. Olen siitä lähtien halunnut jakaa tätä ilosanomaa ja vuosien varrella olen saanut todistaa hyviä tuloksia myös monien asiakkaideni kanssa. 

Yrityksille tulee huomattavasti edullisemmaksi ottaa Pilatesohjaaja käymään työpaikalla kerran viikossa ja kuntouttaa monta ihmistä kerralla kuin, että tasaisin välein ihmiset on pois selkäkipujen vuoksi. Ihmistä ei ole tehty istumaan montaa tuntia päivässä, joten liikunta on elintärkeää mm. selän hyvinvoinnille. 

Myös EtäPilates -tunnit Zoomissa kaikille!

Liity sähköpostilistalleni, niin saat tiedon seuraavista EtäPilates-tunneistani.

Pyydä tarjous Tyky- tai Tyhy-päivästä omalle työyhteisöllesi sivun alalaidassa olevan yhteydenottolomakkeen kautta.


Bio-Well mittaus

Minulla on myös Bio-well -mittari, elinvoimaa ja kehon tasapainoa mittaava laite. Olen ainoa Suomessa, jolla on tämä kyseinen mittari sekä lisenssit ja diplomit käyttää sitä. 

Bio-Well mittari on kehitetty mittaamaan ihmisen henkistä ja fyysistä hyvinvointia; energiatasoja, kehon ja mielen tasapainoa sekä stressitilaa. Se on hyvin hienovarainen mittari ja reagoi kehon energiatasolla tapahtuviin muutoksiin. Kun pystymme havaitsemaan muutoksia mahdollisimman aikaisin energiatasolla, ongelmat eivät pääse äitymään fyysiseen muotoonsa. Tämä jos mikä on todellista terveydenhoitoa. Jos mittari näyttää epätasapainoa voimakkaasti jollakin saralla ja siihen reagoidaan, ei todennäköisesti tarvita sairaudenhoitoa ollenkaan.

Mittaria ovat kehittäneet lääkärit ja tiedemiehet huippuosaajien voimin Venäjällä, Saksassa, Ranskassa ja USA:ssa 25 vuoden ajan. Bio-well laitteesta löytyy yli 200 tieteellistä julkaisua, jotka ovat kaikki julkaistu arvostetussa International Union of Medical and Applied Bioelectrography Light Laboratorion sivuilla. Voit lukea lisää mittalaitteesta tästä linkistä: https://www.iumab.org/bio-well-2-0/

Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Pyydä tarjous

Kiitos yhteydenotostasi, otan teihin yhteyttä mahdollisimman pian!

Create your website for free!