Energiaa jokaiseen päivään!

Noora Kulmala


Olen pitkänlinjan liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilainen. Olen työskennellyt liikunnan ja hyvinvoinnin parissa 25 vuotta. Olen valtavan kiinnostunut kaikista niistä aspekteista, jotka meihin ihmisiin vaikuttaa ja olenkin kouluttautunut aiheen tiimoilta laajasti ja kansainvälisesti koko aikuisikäni. 

Olen liikunnan ohjaaja, liikuntalääketieteen YO ja EMT Trainer (self development and human behaviour program). Lisäksi olen opiskellut ravitsemusalaa, olen lukenut perusopinnot ravitsemustieteestä yliopistossa ja käynyt 1,5 vuoden opinnot funktionaalisesta ravitsemustieteestä Paula Heinosen opissa. Plakkarista löytyy myös perusopinnot Kiinalaisesta lääketieteestä ja kolme erilaista energiahoitajakoulutusta.

Hengitystä olen opsikellut eri kundaliinijoogien ja munkki Swami Dhiren opissa. Itseopiskelua on tullut tehtyä vielä enemmän kun ymmärsin kuinka tärkeä ja upea juttu niinkin yksinkertainen asia on kuin hengitys. Uusien tutkimusten mukaan hengityksellä on valtava merkitys meidän hyvinvoinnille.  

Yrittäjänä olen toiminut yli 20 vuotta ja ennenkuin perustin omaa yritystäni ehdin saada tärkeää työkokemusta uraa uurtavasta terveyden tutkimuslaitoksesta eli UKK-instituutista, jossa työskentelin terveystutkimusten parissa 5 vuotta.

Pilates-ohjaajana olen työskennellyt koko yrittäjyyteni ajan ja olen ohjannut laajasti hyvinvointiliikuntatunteja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä viikottaisena hyvinvointiohjaajana että Tyky-päivien toteuttajana. 

Create your website for free!